torstai 27. marraskuuta 2008

Tamperelainen sitoutumaton kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto 2012

Tamoereen sitoutumattomat unohtivat päivittää vaaliyhdistään koskevat Pekka Paavola uutiset:

Tampereen Pekka Paavolan johtamat sitoutumattomat ovat unohtaneet päivittää verkkosivujaan Pekka Paavolaa koskevan uutisoinnin osalta:

http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/95311.shtml

Tampereen Paavolan puheet syyteharkintaan

11.07.2008 - 15:22 (Luotu: 11:59)
Pekka Paavola. Kuva: Raimo Iso-Ettala - Aamulehti/arkisto

Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Pekka Paavolan oikeudenkäynnissä antaman lausunnon todenmukaisuutta pohditaan seuraavaksi Helsingin syyttäjänvirastossa. Paavolan epäillään antaneen perättömän lausunnon, kun hän todisti Maija-Liisa Lahtisen oikeudenkäynneissä 2005 ja 2006. Lausuntoja koskeva esitutkinta valmistui tiistaina.

Lehtikustantaja Urpo Lahtisen leski Maija-Liisa Lahtinen teki Paavolan kertomuksista tutkintapyynnön, johon valtakunnansyyttäjä lopulta tarttui. Maija-Liisa Lahtisen mukaan Pekka Paavolan todistajanlausunnot rahansiirroista ja pankkitilin avaamisesta ulkomaille eivät vastannet täysin totuutta. Paavola on kiistänyt tienneensä, kenen nimissä oleville tileille Urpo Lahtisen kuolinpesän rahoja aikoinaan siirrettiin.

Maija-Liisa Lahtinen tuomittiin törkeästä kavalluksesta vajaan kolmen vuoden vankeuteen. Hän on pakoillut tuomionsa täytäntöönpanoa ulkomailla vuodesta 2005 lähtien.

STT

Tampere

--------

9. lokakuuta 2008


Tampereen sitoutumattomat katselevat sivusta eivätkä halua nähdä kun Seppo Lehdon vaalikylttejä heitellään koppiin - Samoin disinfoa ilmassa Lehdosta

Tamperelaisen sitoutumattoman Seppo Lehdon omalta listaltaan vaalikoppimainonnasta ja aikatauluista fakta-aineistoa äänestäjille tiedoksi
http://seppo-lehto-kunnallisvaaliaikatauluja.blogspot.com/

Tampereen sitoutumattomien listalla selkärangattomia disinfon levittäjiä Tampereen ainoasta oikeasta sitoutumattomasta Seppo Lehdosta joka on sinun ja tulevaisuutesi asialla Tampereen kaupunginvaltuustoon

Ohessa kanssakilpailijoiden alhaisuudesta todiste:

http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t546854,25

Eilen, 20:08
John_Titor"Tänään oli keskustorilla vaalikojuja. Sepolla oli ihan oma koju. Viereisen kojun sitoutumattomat sanoivat että poliisit olivat hakeneet Sepon pois 10min ennen kuin saavuin paikalle eli jossain varttia vaille viisi. Harmi kun en ole Tampereella kirjoilla." <= Perätöntä väittämää.

Valitse tamperelainen aito sitoutumaton Seppo Lehto 637 ehdokasnumerolla ja kannanottonsa islamiin:

http://tamperelainen-kannanotto-islamiin.blogspot.com

----------------
Lisää Seppo Lehto mielipiteitä ja tavoitteita esim. hakusanoilla: "Seppo Lehto uusi suomi"

Avoimia kysymyksiä YK:n ihmisoikeusjulistus muistaen suomalaisille, muslimeille ja lainsäätäjille: Hyväksyttekö lasten ympärileikkaukset? Emmehän hyväksy koirien häntien typistämisiäkään? - Joten onko rehellisesti syytä ottaa asiat asioina ilman uskonnon taakse kätkeytymistä?

Avoimia kysymyksiä YK:n ihmisoikeusjulistuksen kannalta suomalaisille, muslimeille ja lainsäätäjille:
Yleisellä tasolla: Hyväksyttekö lasten ympärileikkaukset?
Kuntavaaliehdokkaille erikseen: Miten toimisitte estääksenne lasten ympärileikkaukset kotikuntanne alueella?
Emmehän hyväksy koirien häntien typistämisiäkään, emmekä lain perusteella myöskään tukistamisia saati lasten silpomisia? - Joten onko rehellisesti syytä ottaa asiat asioina ilman minkään uskonnon taakse kätkeytymistä?
Ympärileikkaus niin pojille kuin tytöille nimenomaan aiheuttaa hygieniaongelmia, eikä suinkaan poista niitä. Todettakoon että esinahallakin on tehtävänsä samoin kuin auton vastaavilla osilla.
Aikuisiällä välttääkseen kuoleman synnytyksen yhteydessä joutuu moni nainen synnyttämään keisarinleikkauksen kautta. Aihetta on sivunnut mm. Jussi Halla-aho http://www.halla-aho.com/scrip…ukuja.html kirjoituksessaan
- Joten yleisellä tasolla: Onko rehellisesti syytä ottaa asiat asioina ilman uskonnon taakse kätkeytymistä ja uskonnon varjolla tehtyjen ihmisoikeusrikosten peittelyä?
Arvon Pia Jardi: Joku on kerinnyt vastaamaan osittain kysymyksiini blogissani kuten olisin itsekin vastannut jos olisin ollut vielä päätteellä sinun vastakysymyksesi aikaan viime yönä 7.10.08:
”ensinnäkään en usko, että se on tyttäresi oma itsenäinen valinta. Ja vaikka olisikin, niin minulle tuo huivinkäyttö edustaa alistumista sellaiselle asialle, joka on minun mielestäni huono ja paha. Jos ymmärrät”.
Selitys + täydennys = Lapset hyvin monasti seuraavat joko tahtoen tai tahtomattaa vanhempiensa roolia ja mallia, niin hyvässä, kuin pahassa.
Viite:
”Tyttärilläni ei ole huivia kuin auringonpaahteessa”
Jos on heidän oma valintansa, minä hyväksyn ja kunnioitan.
Entä hyväksytkö ja kunnioitatko minun ja tyttäreni huivinkäytön, kun se on meidän valintamme?
Kysymys jokaiselle YK:n ihmisoiikeusjulistuksen lukeneille mm. lasten oikeudesta omaan kehoon: Kysyn kantaanne lasten ympärileikkauksiin ihmisoikeusrikoksena? Näettekö asian niin että asioita hoidetaan parhaiten vaikenemalla vai oppimalla estämään se ja ne teot mitkä tiedetään vahingollisiksi?
- Taustalla että koirien häntien typistäminenkin on nykyään rikos
Seppo Lehto 637 Tampere


---------------

13. syyskuuta 2008


Nyt näissä kunnallisvaaleissa ottakaamme mallia sinusta sinä kaunis ja huumaava Viron neito ja nainen anna meidän tulla tykösi / Vrt. Jeesus Kristus


Ottakaamme historiastamme opiksi - Yksi ei ole hyvä olla - Vanha suursuomalainen liittohaave Suomi ja Viro yhteen Nato-jäsenyyden kautta

Ohessa tamperelaisen kunnallisvaali- ja europarlamenttivaaliehdokas Seppo Lehdon puhe koskettaen hyviä naapuruussuhteitamme ja Nato-jäsenyyshankkeemme esteitä syksyltä 2007:
http://video.google.com/videoplay?docid=1759446439720547347&hl=en

Nyt näissä kunnallisvaaleissa ottakaamme mallia sinusta sinä kaunis ja huumaava Viron neito ja nainen aina Nato-jäsenyyttä myöden

Anna meidän tulla tykösi kuten Jeesus Kristus pyrki meitä aikoinaan opastamaan Jumala suhteessamme


http://seppolehto.blogit.uusisuomi.fi/

---------
Tunnustautukaamme ja antautukaamme virolaiseen laulavaan nuottiin ja ihanuuteen, sekä Viron tasaverotukseen


Rakkaudentunnustus Viroon Eestiin
Juice Leskisen laulun sanoin: ”Eesti, Eesti, kaipaan sua perkeleesti”
Tunnustautukaamme ja antautukaamme virolaiseen laulavaan nuottiin ja ihanuuteen, sekä Viron tasaverotukseen, millä ei päällekkäishallintoa rahoiteta
Viro, Eesti kansa eteläinen, sinä suomenheimoinen ihanuus, me suomalaiset tsuhnat, porot olemme tähän asti ison hallintomme takia alistuneet isoon verotukseen ja etujemme nurkumattomaan poljentaan, kuten sinä Viro olosuhteiden pakosta neuvostomiehitykseen menneinä vuosinaan.
Nyt näissä kunnallisvaaleissa ottakaamme mallia sinusta sinä kaunis ja huumaava Viron neito ja nainen, jonka puheensolina saa jo pään pyörryksiin ja silmäisi säihke pään humisemaan tyydyttämättömistä tarpeista ja pääsi kääntö saa veren pakenemaan päästä kuin päästä.
Kovuus on elämänarvoista vähiten arvostettuja mutta Viro sinä ihana maa, sinä arvostat viriiliyttä, sinä et itseäsi verota näännyksiin, vaan annat valon tulla ja kansasi laueta kanssasi onnen kyyneliin.
On sanottu että jaettu onni on kaksinkertainen ilo. Mutta minä sanon, että mieluummin päätän itse mihin euroni laitan.
Virossa on ohut hallinto- ja byrokratia. Suomen verolait täyttävät monta hyllymetriä. Katsokaapa Viron verolakeja, vain ohut läpyskä.
Virossa ei tarvitse rakastaa moninkertaista lippusirkusta verottajan kanssa. Kaikki on yksinkertaista. Maa ei myöskään verotuksella ja sosiaaliturvapolitiikallaan houkuttele elintasoturisteja tai turvapaikkashoppailijoita kuten aiempi sisäministeri Kari Rajamäki asiaa kuvasi.
Sosiaali- ja perhepalvelujen suhteen on vaikea sanoa miten Viro ja Suomi erovat toisistaan, mutten usko että myöskään nykyinen suomalainen systeemi olisi se täydellinen paratiisi.
Elintaso, sitä voi mitata monella tapaa. Mutta kumma on kun suomalaisia elintarvikkeita saa Virosta halvemmalla. Asuntojen hinnatkin ovat Virossa järjellisemmällä tasolla, toisin kuin tässä pohjoisemmassa maassa.

Itselläni oli tilaisuus kuunnella esitelmöitsijää Virosta ja keskustella tämän Viron verotuksen luoneen herran kanssa Tampereella syksyllä 2007.


PS: Komminismin kritisoinnista saa tässä jälkikommunistisessa valtiossa taantumuksen hupun päähänsä, joten siihen en tässä yhteydessä enempää kajoa. Antaa virolaisten hoitaa sekin puoli omassa Kommunismin kansanmurhamuseostaan käsin ja valtiomiestensä toimin.
Seppo Lehto Tampere
Tamperelainen suojeluskuntalaisperintöä vaaliva kunnallisvaaliehdokas omalta listalta
PS: Otan vastaan myös virolaisilta tennishaasteita
http://s-lehto.blogspot.com/
Myös Viron taivaalla lentävät hornetit, mutta Nato-jäsenyyden ja Naton 5:n artiklan perusteella ne takaavat myös sanan- ja ilmaisunvapauden itäiseen suuntaan, toisin kuin Suomessa


Kansakunnan muutospaineet huomioitava kansalaisten etujen parantamisena muunakin kuin ”leipää ja sirkushuveja” almuina Rooman tapaan, ylimystön piehtaroidessa orgioissaan


Kansakunnan muutospaineet huomioitava kansalaisten etujen parantamisena muunakin kuin ”leipää ja sirkushuveja” almuina Rooman tapaan, ylimystön piehtaroidessa orgioissaan
Suojeluskunta ja Lotta-merkit3.jpegKuinka kansakunta voi olla oikeasti kansakunta jakaantumatta kuten vuonna 1918 ulkoisten paineiden, agitaattorien avittamana ja houkuttelemana?
Mitä tekee urheilija joka on pitänyt taukoa?
Lähteekö hän vain varpaitaan pyörittelemään, tyytyykö nenäänsä kaivelemaan vai pyrkiikö aloittamaan koko kropan ja kehon huollon pikkuhiljaa kehonsa eri osa-alueet huomioiden?
Niin kai pitäisi, ettei jossain kohtaa napsahda tai tule revähtymiä. Tavoitteenamme olkoon siis kokonaiskehon ja mielen hallinta.
Unohdus koskee monia ja moniin kun verojen lisäksi tuloista mitataan muutakin
Kansakuntamme äänettömien häpeäpantalaisten puolesta lienee älähdys paikallaan. Kuntasuunnittelussa ei huomioda toimeentulon rajamailla asuvia ihmisiä. Asuntotuotantoa ohjataan yhä kalliimmille paikoille mm. keskusta-asuntoja tuottaen.
Monet suomalaiset ovat loukussa myös siksi, että ulosotto painaa enempi kuin repullinen kiviä. Ulosoton suojaosuus on olematon, niin yksilöä kuin lapsia koskien ja kasvaneita elinkustannuksia ei huomioida menoina täysimääräisesti.
Tulot kiinnostaa mutta ei menot. Kuka elää pyhällä hengellä?

Yrittäminen on monasti poissuljettu vaihtoehto erilaisten viranomaisrajoitteiden takia ulosotossa olevalta tehokkaasti mm. verovelkatodistuksin ymv:in lyhytnäköisten vaatimusten takia.
Suomeen vapautuisi työvoimaa päästämällä ilman kaavailtua maahanmuuttajien määrän kasvatusta nämä suomalaiset eläimet kuristuspannoistaan. Kielitaitoa on ja sijaa on jo valmiiksi. Valitettavan moni on kyllä jo sen sijansa menettänyt veneen alle.
Olisi varmaan paineet veroäyrienkin nostamiseen pienemmät kun kakkua olisi kasvattamassa suurempi osuus omasta kansasta
Pyrin herättelemään ihmisiä ajattelemaan tarjoten myös siedätyshoitoa ajattelemattomille ihmisille
Henkilöni tunnetaan profeetta muhammed ja islam pilakuvataiteilijana maailmanlaajuisesti
Tampere tunnetuksi merkeissä hyvää päivänjatkoa ja ajatuksia pohdintaan
Seppo Lehto Tampere
Tamperelainen sitoutumaton kunnallisvaaliehdokas omalta listalta
——–
Lisäys ajankohtaiseen aiheeseen:
Annoin tamperelaiselle kommunisti (= Vasemmistoliitto = SKDL + SKP) Jarkko Yläselle oheisen palautteen. Katson sen sopivan tämän kirjoitusen teemaan lisäarvollisena lievästi korjattuna:

Vastuunkannosta ja maahanmuutosta
Tarkoituksena on joko tahattomasti tai tahallaan näitä erilaisia raakalaismaisuuksia kasvattaa mm. maahanmuuttoa lisäämällä sellaisista maissa missä ei tunnusteta samoja arvoja kuin ns. Pohjolassamme.
Tiedossa on vaikka se halutaan kieltää, että kukin ihminen tulee sellaisena kuin on niine uskomuksineen ja tapoineen kuin missä on kasvanut. Ei niitä millään kurssituksella poisteta.
Euroopassa ei tunnettu ympärileikkauksia ja ns. ”kunniamurhia” ennen laajamittaisen maahanmuuton sallimisia. Ns. ”kunniamurhat” käsitteenä on jo kauhistus. Mielisairaina murhina ne on yhteisöissämme käsitetty ja sellaisina ne pitäisi käsitellä huolimatta ko. tekijän etnisestä taustasta eli kakkua vähintään se 12 vuotta kovana päivästä päivään. Onhan tiedossa että ajattelusta, kritiikistä tai oletetusta sellaisesta voi saada jopa 2 vuotta ja 7 kk ehdotonta vankeutta. Poliisin yliajosta selviää 3.5 vuodella.
Hallitus yritti saada järkeä ko. maahanmuutto hölmöläisyyksiin saamalla tämän Ritva Viljasen sivuun mutta Tarja Halosen linja on sama kuin Terijoen hallituksen. Ritva Viljanen agitoi maahanmuuton kasvattamisesta jopa nelinkertaiseksi … ilman kansanäänestystä
Kyllä me kohta saamme tänne sharia-lain hirttäjäisineen ja kivityskuolemineen, kunniamurhat ( lue = häpeälliset naisten murhat) kasvuun jne.
Joten älä huoli Jarkko. Kyllä tämä maa saa mitä se kaipaa?
Tahdon ja järjen riemuvoitto olkoon osamme?
Seppo Lehto Tampere”


On yhdestoista hetki huomata ei vain kiihkoislamistien vaan myös jälkistalinistinen into idästä tunkea toisten alueille. Siinä Helsingin toteuttama Siboon alueryöstö jää kärpäsenkakaksi aluepoliittisessa historiassa


WTC 11.9.2001Hyvää päivää ja toivottasti myös iltaa 11.9.2008 kaikille vapausaatteiden elähdyttämille tahoille
Tunnustakaamme alttiutemme vahingoniloon. Sehän lienee tunnetuin ja vilpittömin ilon muoto. Me kaikki tunnemme ilon, mutta emme hevin tunnusta alhaisia tuntemuksiamme. Tiedonvälityksen teknologia salli ko. vahingonilon ja / tai kauhistuksen leviämisen ympäri maailmaa erilaisten tahojen arvioitaviksi ja ratsastettaviksi parhaiden salaliittoteoreetikkojen käynnistäessä ensimmäisinä syy- ja seuraussuhteiden markkinoinnin, niin että ei siitä enää ota kohta pirukaan selvää mikä on ns. totuus ja mikä disinfoa.
Kukaan ei halua tunnustautua jälkijättöisen neuvostopelonkaan kokijaksi vaikka parhaansa mukaan toimii niin että siltä se vaikuttaa kuten valtiojohtomme monissa toimissa voi ajatella toimivan. Esim. viimeaikainen Tarja Halosen puhe Viroa moittien, Nato-jäsenyytemme ajankohdan lykkääminen hamaan presidentin, hallituksen yvm:ien pelonsekaisten tuntemusten takia jonnekkin tulevaisuuteen jne.
Suomalaisten motiivin tuntea vahingoniloa perustelen ymmärrettävästi seuraavasti jopa vanhatestamentillisesti toisin kuin uusi testamentti opettaa Jeesuksen anteeksiannosta syntien suhteen
Tunnustan että minusta tuntui upealta nähdä iltauutisista klo 17 pintaan 11.9.2001 suurimman Neuvostoliiton ja Stalinin tukijan saavan jälkijättöisesti sitä mitä tarjosi Suomelle jatkosodan aikaan, kun antoi vastikkeetta aseapua jopa kenraali Ehnroothin ja edesmenneen isänikin sanoin ”Ryssälle”, jotta sai pommittaa ja tuhota kansaamme ja kansakuntamme alueita.
- Todettakoon että isäni Viljo Lehto edusti v. 1909 ikäluokkaa ja kantoi osansa pitkänä talkoona ja vammautumisena aseellisessa palveluksessa. Sotilaspassinsa allekirjoittajana oli Mannerheimin ykkösavustajana tunnettu Airo.
Jälkijättöisesi USA pyrki korjaamaan erheitään ns. ”Kylmän sodan” aikoina mutta mihinkä se tahra hinkkaamalla katoaa?
Tarja Halosen tai hallituksemme suusta ei kuule sitä totuutta ja kaivattua tukea virolaisille, georgialaisille mitä voisi valtionpäämieheltä odottaa. No onneksi on vara valita mistä uutisensa lukee ja missä vapauden liekki lepattaa muutakin kuin fraaseina ja itsepetoksena. Kiitos oheisesta lausunnostaan USA:n suuntaan joka ilmeisen tahattomasti tai tahallaan oli julkaistu syntymäpäivänäni 6.9.2008
- Tämä todella lämmittää tässä jälkijättöisessä neuvosto-Suomessa: ”Neuvostoliiton kuolema oli — suurin askel vapauden saralla 60 vuoteen, Cheney laukoi arvo-yleisölle Cernobbiossa pidetyssä konferenssissa”
Lähdeviite:

Cheney ruoskii Venäjää

06.09.2008 18:41, päivitetty 06.09. 22:06
Hän syytti Venäjää aggressiivisista siirroista puheenvuorossa, joka oli Valkoisen talon kovin sivallus Venäjää vastaan sitten elokuun Georgian-sodan. Hän sanoi Venäjän käyttävän voimapolitiikkansa aseena myös energiavarojaan.Nyt Venäjä on Cheneyn mielestä asettunut länttä vastaan uudelleen, kun se ei noudata täysin Georgian kanssa solmimaansa tulitaukosopimusta. - Jos sallimme yhden maan vetää yksipuolisesti uusiksi toisen maan rajoja, se tapahtuu uudelleen. Jos sallimme uuden rajan vetämisen halki Euroopan, se vedetään, Cheney sanoi Italian-vierailullaan lauantaina. Hän muistutti pääministeri Vladimir Putinin todenneen presidenttikaudellaan, että Neuvostoliiton hajoaminen oli 1900-luvun suurin geopoliittinen katastrofi. - Mielipiteet ovat erilaisia, joten sallikaa minun ilmaista omani. Neuvostoliiton kuolema oli — suurin askel vapauden saralla 60 vuoteen, Cheney laukoi arvo-yleisölle Cernobbiossa pidetyssä konferenssissa.
———-
Mikäli emme toimi yhtä johdonmukaisesti kuin talvi- ja jatkosodan tuiskeissa kansakuntamme pelastamiseksi voinemme varautua Suomen Leijona vaakunan vaihtumisen lisäksi monenlaisiin muihinkin huomattaviin muutoksiin niin kunnallisilla kuin valtiollisella tasolla. Suomi sulttaanikunnaksi.jpgOttakaamme Suomen Leijonan ( Jeesus Kristus Nasaretilainen Juudan Leijona ) suojelun lisäksi huoleksemme koko kansakuntamme suojelu
- Mitä sitä sanotaan vanhoissa niin helpolla unohdetuissa sananlaskuissa?:
”Varo vaaraa, Parempi virsta väärää kuin vaaksa vaaraa” sopinee myös tänä päivänä maahanmuuttopoliittisen katsaukseni lopuksi tänä historiallisena eri näkökulmista 11.9.2001 muistopäivää katsovienkin mietittäväksi niin valtiollisella kuin kunnallisilla tasoilla kun harkitaan mistä maista otetaan jos otetaan ns. väestöä oli se titteli sitten ”kiintiöpakolainen” tmv.
suojeluskunta- ja lottamerkit
Tamperelainen kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto suojeluskunta-arvoin pro Nato-jäsenyys = kansakuntamme turvallisuus takaa myös arjen turvallisuuden jopa kuntatasolla ( Oma lista )
SeppoPyhäSika.png Näin lopuksi voisin tietenkin röhkiä ”Röh, röh, kviik, kviik” sikamaisen tervehdykseni kristillisen joulumme lähestyessä kovaa kyytiä
Oheinen kuva on jonkun humoristin tekemä kuvamanipulaatio netissä näkyvästä pilakuvateoksestani kiteytettynä punaiselle taustalle missä moni varmaan haluaisi nähdä sirpin ja vasaran nykytsuhnistammekin?
- Ymmärtäkäämme virolaisten halu kieltää sirppi ja vasara, sekä halunsa tuomita Moskovan agitaatiot Georgiaa kohtaan. Ihmetellä sopii missä on Suomen valtiojohdon arvot ja moraali?


Onko totuus maahanmuutosta tabu? Sosiaalinen oikeudenmukaisuus unohdettu maahanmuuttajia suosien?


Onko tiedossa oleva totuus maahanmuutosta ja hallitsemattoman maahanmuuton seurauksista viranomaisille kauhistus ja tabu?
Se miltä kaikki vaikuttaa voidaan kiteyttää selkeästi ja todistettavasti: Sosiaalinen oikeudenmukaisuus on unohdettu maahanmuuttajia ja vastikkeetonta maahanmuuttoa suosien
Asunnottomat, työttömät, heitteillejätetyt, sijaiskotilapset, luottohäiriöiset, alkoholistit, narkomaanit, vammaiset, opiskelijat, pienituloiset yrittäjät, yrittäjiksi pakotetut, toimeentulon rajamailla ja sen alla elävät, jne.
Onko oikein että maahamme kiikutetaan erilaisten valtion elättitahojen (virkamiehet, SPR jne) avittamana vuosittain erilaisia ns. kiintiöpakolaisia, jotka eivät muille kelpaa, mutta suomalaiset polttomerkityt eivät ole oikeutettuja asuntoon, toimeentuloon itsekunnioituksensa säilyttäen. Ainoa rooli monille suomalaisille polttomerkityille on vain kiertää luukulta toiselle.
Talvi lähestyy. Montako suomalaista kuolee tänäkin talvena roskalaatikkoon tai veneen alle? - Onko tämä kestävää ja sosiaalisesti hyväksyttävää käytöstä omiamme kohtaan vai haluammeko todella elää inhottavan sananlaskun mukaan: ”Suutarinlapsilla ei ole kenkiä”
- - -
Kysyn: Eikö se tulisi halvemmaksi antaa näille polttomerkityille vähintään samat edut kuin ns. mahamutajille (ilmeistä että tämän uusiokielen määrä kasvaa) / maahanmuuttajille ja lopettaa maailmanparannus väitetyiltä kriisialueilta taakkaamme lisäten?
Eikö silvotussa tynkä-Suomessa riitä autettavia omasta takaa ilman lisäongelmien haalintaa yhteisillä varoilla tulevienkin sukupolvien riesaksi? - Huoltosuhde heikkenee ja oman kotoperäisen väestömme asema kurjistuu kiistämättä.
USA:n tulonjako-oppien tapaan voimme puhua piirakkaasta. Piirakka ei kasva mutta syöjien määrä kasvaa. Kenen etua siis ajamme?
Onko kansakuntamme unohtanut oikeudenmukaisuuden omaa kansaansa kohtaan maahanmuuttouskovaisuuden syrjäyttäessä kaiken kuin tulvavesi?
Yrittäminen on monasti vitsi kun katsotaan miten maahanmuuttajia suositaan suomalaisperäisiin nähden ns. ”positiivisena syrjintänä”.
Verolait kirjasta, sekä kera.fi ja mol.fi lähteistä voinee jokainen katsoa kohtia millä maahanmuuttajia suositaan mm. ravintola-alalla näkyvänä kebabinvaasiona. Suomalaisperäiset pikkuravintolat lienevät kohta vain muisto kansakunnan historiassa.

Sinun ja Suomen asialla tamperelaisena Seppo Lehto

Suojeluskunta ja Lotta-merkit1.jpeg
Oma lista Tampere


Voidaanko kysyä: Onko terveydenhuolto kriisissä vierasperäistämisemme seurauksena?


Kunniakas Lotta-Svärd-tausta Lotta-Svärd muistaen maamme terveydenhuollossa

Voidaanko kysyä: Onko terveydenhuolto kriisissä vierasperäistämisemme seurauksena?
Kun puhumme peruspalveluista niin odotamme palvelua suomenkielellä ymmärrettävästi. Peruspalveluissa on syytä olettaa että kumpikin puoli tietää mistä on kyse, kun jokin asia ilmaistaan suomenkielellä.
Afrikkalaisperäinen swahiliranska äidinkielenä ei anna parhaita edellytyksiä ymmärtää ikääntyvää ja sairauden heikentämää väestöämme, saati lapsenkielellä ilmaistuja oireita. Harva suomalainen osaa edes ranskaa. Lonkalta muistelen n. 2% ikäluokasta taitaneen ranskan lukioikäisistä omilta lukiovuosiltani.
Maahanmuuttajien ns. terveydenhuoltoon ohjaava koulutukseenohjaus tapahtuu liian usein ilman samoja vaatimuksia kuin suomenkielisillä. Vastaavasta on kokemusta mm. ruotsinkielisten pienemmillä pääsykoevaatimuksilla yliopistoihin ymv:iin paikkoihin.
Lopputuloksena on ollut ja trendi tuntuu jatkuvan: Suomenkielisten pääsykoekynnys kasvaa, kun vierasperäisiä suositaan koulutuksessa pienempien pisteytysten ja/tai kielitaitovaatimusten takia.
Miten ylläolevat seikat ovat sopusoinnussa perusoikeuksien takaamien yhdenvertaisuusvaatimusten kanssa?
Miltä sinusta tuntuisi jos olisit vuoteenomana ja sinulta tulisi kysymään jtkn joku puolikielinen, jonka vastauksesta kävisi ilmi ettei hän edes ymmärrä sinua?
Nyt en tarkoita virolaisperäisiä terveydenhuollon ammattilaisia, joiden suomenkieli ja sen ymmärtäminen tuottavat vain vanhan suomenkielen kielikukkasten uudelleen syntymistä kesä / suvi-sanojen samansisältöisyyden tapaan.
Ko. mahdollisia lähikieltemme ”väärinkäsityksiä” voidaan pitää vain murrealueiden riemastuttavina kokemuksina, jotka on helppo rinnakkaisilmaisuilla tmv:lla tavalla nopeasti korjata. Ymmärrämmehän me hämäläiset savoa ja turun murrettakin sitä tovin kuultuamme.
Voidaanko todeta että tarkoituksellinen ja valittu vierasperäistäminen terveydenhuollossa tarkoittaa heikentyvää potilasturvallisuutta?’

Suojeluskunta- ja Lotta-Svärd-perinteiden ja arvojen ylläpitäjät yhteiskunnallisina suunnannäyttäjät suojeluskunta- ja lottamerkit luovat moraalisesti kestäviä ratkaisuja yhteisiksi eduiksimme aivan kuten sotamarsalkka Mannerheim ja suojeluskunnat, sekä Lotta-Svärd aikoinaan.
Todettakoon, että terveydenhuoltoalan työhönottosuosituspapereissa kulki vielä vanha kaava 1990-luvullakin mukana:
Lotta-Svärd”Oletko kuulunut Lotta-Svärdiin?” ;) Samoin sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien sininen risti oli alunperin sininen hakaristi, mistä silvottiin sakarat pois kommunistien valtaanpäästyä jatkosodan jälkeen yhteiskunnassamme.
-
Suojeluskuntaterveisin Seppo Lehto Tampere oma lista
suojeluskunta- ja lottamerkit
Olen sitoutunut vain ja ainoastaan järjen käyttöön vapaussotiemme 1918, 1939-40 ja 1941-1944 arvot muistaen.
Lapin sota 1944-1945 oli miehittäjälle orjatyön tekoa ja väärien katkeruuksien luontia.
Montako taloa paloi ja jäi miehittäjän haltuun miehitetyiksi jääneillä alueillamme ja paljon puhutussa Lapin sodassa? - Ymmärtääkseni saksalaisjoukoilla oli kova kiire kotiin ja meidän ”velvollisuudeksemme” tuli estää lähtönsä miehittäjämme hyväksi. Yhtäkään neliömetriä ei jäänyt Saksan haltuun. Toisin kuin kävi Kalastajasaarennon, Petsamon, Salla-Kuusamon ja Karjalan, sekä Suomenlahden saarten suhteen, joiden yllä liehuu tänäkin päivänä vääryyden ja hyökkääjäosapuolen lippu.


Yrittäminen ei saa olla nuorella itseistarkoituksena vaan valmiuksien kerääminen tulevia koitoksia varten


Yrittäminen ei saa olla nuorella itseistarkoituksena vaan valmiuksien kerääminen tulevia koitoksia varten
Parempi kasvaa yrittäjyyteen kuten perheyrityksissä juoksupojasta toimitusjohtajaksi tai ilman perheyritystaustaa jonkin toisen yrityksen/yhteisön osana ilman jatkuvaa painetta jatkuvaan kasvuun.
Sonera suomalaisena yrityksenä ja sen sulautuminen osaksi Teliaa valtiontukiaisten jälkeen ja muut vastaavat kertovat miten käy jatkuvan kasvun palvojille. Maksajina jälleen kerran yhteiskunta ja yhteinen kassamme.
Talous- ja yrityskasvatus ilman eväitä muusta yhteiskunnallisuudesta saattaa johtaa vääränlaiseen rahan perässä juoksemiseen ja yksisilmäisyyteen.
Kun on valmiuksia ja joitakin arvoja, niin ei niin helpolla potki rimoja nurin. Aivan samoin kuin aitajuoksija, joka harjoittelee ei aivan ensimmäisenä harjoittele täysimittaisten aitojen ylijuoksua.
Toki on syytä miettiä onko suomalaisilla verovaroilla syytä opettaa islamia kouluissa, kuten on jo valitettavan monella paikkakunnalla käynyt. - Olisiko islamin opettajaksi syytä saada joku puolueeton taho muslimin sijaan?
Mikäli vaihtoehtona on islamin opetukseen käytettävä aika versus yrittäjyys, niin toki mieluummin ko. varat ja aika yrittäjyyskasvatukselle.
Muistakaamme että liika ahneus johtaa väkivaltaan kuten kävi mm. Kalevalan Sampo draamassa.
Sampo valtausten kohteena.png
Kuvatekstinä: Sampo yritteliäisyyden ja yritysvaltausten kohde jo Kalevalassa
Seppo Lehto oma lista Tampere
Sitoutukaamme järjen käyttöön yhteisöjemme hyväksi
PS: Irti perussuomalaisuuteen, demariuteen, kepulaisuuteen ja yleensä puoluepolitikointiin kuuluvasta hillittömästä kateellisuudesta ja toisen katiskan tyhjentämisestä
PS 2: Tämä piti alunperin olla lyhyt kommentti Teemu Lahtisen kunnallisvaaliblogiin, mutta siellä ei näköjään allekirjoittaneen kommentti mennyt läpi. Yleisellä tasolla kenties näin parempi, kun suoraan useamman lukijan tavoitettavissa, ilman 3:n osapuolen suoraa deletointimahdollisuutta kommenttina
———–
Havaitsin lahtelaisella Juha-Pekka Forsmanilta aina ajankohtaisen kysymyksen johon vastasin blogikirjoituksensa yhteydessä oheiseen tapaan:
Lehto Seppo aluepalauttaja, historioitsija kommentoi: 7.9.2008 17.05
Kysyt: ”Missä piileksivät tämän päivän martin luther kingit, coretta scott kingit? Sosiaaliseen saarnaamiseen kutsun saaneet pastorit ja poliitikot. Väkivallattomaan oikeustaisteluun kutsutut. Yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa julistavat naiset ja miehet? Profeetat, jotka kansakunnalle suuntaa näyttäen rohkenevat uida vastavirtaan - hintaa kyselemättä” Minä vastaan: Tässä olisi yksi ihan valkoinen suomalainen ajattelija ilman Marx, Engels ja Jung taustamusiikin ja sanoituksen vahvistamaa ”Ilman n-veren tilkkaa” stereoääntä ja 3 D videota
Seppo Lehto Suojeluskunta ja Lotta-merkit2.jpeg Tampere sitoutunut järjen voittoon hölmöyksistä
———-


Millaisia tavoitteita asetamme elämässä ja kunnallisvaaleissa? Olisiko onnellisuuden tavoittelu hyväksyttävä tavoite? Pururadoista lääkettä onneksemme?


Millaisia tavoitteita asetamme elämässä ja kunnallisvaaleissa? Olisiko onnellisuuden tavoittelu hyväksyttävä tavoite?
Pururadoista lääkettä onneksemme?
Kaavoituksessa, ympäristönsuojelussa, sosiaali- ja perhepalveluissa edistäkäämme lantion liikettä yhteiseksi hyväksemme kaavoittamalla asutuskeskuksien läheisyyteen enempi pururatoja esim. välittömästi pyöräteiden sivuun.
Elämmehän metsäisessä maassa, joten puruja riittänee muuallakin kuin tyhjäntoimittaja-armeijoissamme eri hallintojen aloilla.
Näin paikkamme eivät jäykisty arkisissa taivalluksissamme vaan saamme luonnollista pehmeyttä liikkumiseemme jäykän asfaltilla talsimisen sijaan.
Mikäli pyrimme yleiseen hyvään ja onneen niin me pääsemme siihen hyvinkin yksinkertaisilla tavoilla tässä autoistuneessa ja nykyään jopa pyöräilyäkin suosivassa ympäristössä.
Jospa pyrkisimme kävelemään mahdollisimman paljon lanteitamme kieputtaen pyrkien vapautuvaan lantioseutuun Elvis Presleyn tapaan.
Joten nyt suosimaan pyöräilykaistojen lisäksi myös eri kuntiin ja Tampereelle lisää pururatoja vapautuvien energiavirtojen ja onnellisuutemme parantamiseksi ;)
Oheisesta artikkelista käy ilmi tieteellinen tausta esitykselleni
Viite / Lähde:
Tutkimus: Naisen orgasmiherkkyys näkyy kävelystä 06.09.2008 14:23 Koulutetut seksologit voivat päätellä naisen kävelytyylistä, saako nainen emätinorgasmeja, kertoo belgialaistutkimus. Helsingin Sanomat kertoi The Journal of Sexual Medicine -sarjassa julkaistavasta tutkimuksesta ensimmäisenä Suomessa verkkosivuillaan.
Naiset, jotka saavat herkästi orgasmin, kävelevät pitkin ripein askelin ja heidän lantionsa ja alaselkänsä pyörii voimakkaasti kävelyn tahdissa.
Tutkimuksessa kyseltiin ensin 16 belgialaiselta naisopiskelijalta heidän seksuaalihistoriastaan. Sitten kaksi seksologian professoria ja kaksi seksologiaan erikoistunutta tutkimusassistenttia katsoivat videokuvaa naisten kävelystä.
Seksologit päättelivät videokuvan perusteella naisten orgasmiherkkyyden oikein 80 prosentissa tapauksista.
Tulokset voidaan tulkita kahdella tavoin, kertoo Helsingin Sanomat.
Kävelytyyli voi juontaa anatomisista ominaisuuksista, jotka helpottavat emätinorgasmia. Jäykästi kulkevalla voi olla lihasjännitystä jalkojen, lantion ja selkärangan alueella, mikä estää emätinorgasmia.
Toinen mahdollinen tulkinta on, että hyvä seksuaalinen itsetunto näkyy vapautuneena kävelynä.
IS
———-
Arvoisat kunnallisvaaliehdokkaat ja äänestäjät:
Onnellisuuteen on monia tapoja. Eikö esitykseni tukeminen olisi yksi sosiaali- ja terveyspolitiikkamme ja kansantaloutemmekin kannalta kannatettavimmasta ehdotuksesta yleisen viihtyvyyden ja yhteinen etumme onneen näkökulmasta?
Seppo Lehto oma lista Tampere


Mikäli toimisimme kuten opetamme ja laki edellyttää niin otamme mallia Norjasta ympärileikkausten kitkennässä


Mikäli toimisimme kuten opetamme ja laki edellyttää niin otamme mallia Norjasta ympärileikkausten kitkennässä
Ihmettelen ettei asiasta ole Suomessa muiden ihmisoikeusaktivisteina esiintyvien taholta otettu kantaa, vaan asia on vaiettu aivan samoin kuin asian ohitti valtionsyyttäjä Johan Mika Illman Tampereen käräjillä 7.5.2008
Mielestäni johdonmukaisuus oikeuskäytännöissä pitäisi olla perusteltua, eikä törkeiden pahoinpitelyiden ja ruumiinvammojen piilottaminen ja salliminen tietyille ryhmille. Samaan aikaan kuitenkin itketään nettirasismista ymv:sta höpö höpöstä eli periaatteella ongelmien kritisointi on vakavaa, ongelmat ei?
Mikä on lasten oikeuksien kannalta tärkeämpää: Kehonsa koskemattomuus ympärileikkauksilta vai se miten maahanmuuttopolitiikasta on kirjoitettu netissä?
Viite / Lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/1135237627980
”Tyttöjen ympärileikkauksia halutaan estää pakkotarkastuksin Oslossa
Julkaistu: 3.7.2008 12:55
helsingin sanomat
Oslon sosiaalilautakunnan puheenjohtaja haluaa nuoret tytöt pakolliseen gynekologiseen tarkastukseen, jonka tarkoituksena on estää tyttöjen ympärileikkaukset.
”Uskon, että tämä on ainoa keino lopettaa tyttöjen sukuelinten silpominen ja useimmat riskiryhmään kuuluvat tytöt asuvat Oslossa”, perustelee Sylvi Listhaug esitystään Norjan yleisradioyhtiölle NRK:lle.
Norjassa on käyty vilkasta keskustelua tyttöjen ympärileikkauksista sen jälkeen kun NRK viime kesänä esitti asiaa käsittelevän dokumenttiohjelman Somaliasta. Ohjelmassa Oslossa asuvia tyttöjä ympärileikattiin, kun he olivat Somaliassa kesälomallaan.
Listhaug on ajanut ponnekkaasti kaikkien riskiryhmässä olevien tyttöjen pakollisia tarkastuksia, mutta lääkäripiireissä ehdotus on tyrmätty epäeettisenä ja vaikeasti toteutettavana.
Listhaug yrittää nyt saada Norjan terveysministeriön hyväksymään kolmivuotisen hankkeen, jonka aikana Oslon kaupunki saisi valtuudet suorittaa pakolliset testit tietyille riskiryhmille. Hänen mielestään tyttöjen ympärileikkausten paljastuminen vaikuttaa ennaltaehkäisevästi uusiin tapauksiin.”
Ystävällisesti sitoutumaton tamperelainen ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto Tampere omalta listaltaan
PS: Ihmettelijöille tiedoksi. En ole oppinut tätä uuden suomen blogistanin väylästöä vielä oikein käyttämään tai sitten kommentteja ei sallita tiettyihin artikkeleihin. Siksi annan omien juttujeni perässä tuorreeltaan kommentteja joita olen muille yrittänyt antaa. Ohessa esim. missä kommenttini ei näkynyt lähetä toiminnon jäljiltä:
Perätön ja tieteellisesti perustelematon väite Miika Laurialalla vihreiden tapa heitellä rasismimutaa ei kestä lähempää tarkastelua:
Kyllähän tosiasiat nimenomaan määrittelee sen mitä pelkäämme oli sitten kyse ulkosuhteistamme tai keitä emme halua naapureiksemme
Viite: ”Suomessa on pitkän monokulttuurin jäljiltä edelleen rasismia, joka johtuu siitä, ettemme tunne kyllin hyvin muita kulttuureja ja niiden tapoja.”
Seppo Lehto Tampere
Oma lista - sitoutukaamme järjenkäyttöön”


Tamperelaisena isänä vetoan kaikkiin viriileihin suomalaisiin, nyt on aika luovuttaa siemennestettä sitä tarvitseville naisillemme


Täytin juuri 46 vuotta klo 22:30 illalla 6.9.2008
Aiempien hedelmöityshoito-ohjeiden mukaan en enää olisi kelvollinen luovuttaja, mutta lakimuutokset takaavat minunkin osallistumiseni naistemme auttamiseen
Tamperelaisena isänä vetoan kaikkiin kyvykkäisiin miehiin eli viriileihin suomalaisiin, nyt on aika luovuttaa siemennestettä naisillemme, jotta takaamme kansakuntamme jatkuvuuden suomalaisena sortumatta monikulttuurisuususkovaisten rajat auki höpinöihin
4 lapsen isänä en aio katsoa sivusta jos on naisia jotka tarvitsevat hedelmöitystä. Aion huolehtia omalta osaltani isänmaan asiasta. Tule sinäkin mukaan talkoisiin:
Tarkemmat ohjeet linkkinä + suorana jopa hupaisana lainauksena ”vaikeasta miehestä johtuvasta”.
Miksi http://ovumia.fi sivustolla ei sanota asioita selkosuomella. Esim. Tarvitsemme siittiöitä naisille tuhkamunaisuuden takia tai siittiötuotannon heikkoudesta kärsivän miehen takia? - Siitähän tässä on kyse:
http://www.ovumia.fi/treatment…&l=fi
”Tietoa miehille, jotka haluavat luovuttaa siittiöitä
Vaikeasta miehestä johtuvasta lapsettomuudesta kärsiviä pareja voidaan auttaa lahjasiittiöillä. Jos haluat auttaa lapsettomia pareja, olet lämpimästi tervetullut Ovumiaan siittiöiden lahjoittajaksi. Lahjoittajan suostumuksella voidaan hänen siittiöitään käyttää myös muiden kuin parien hedelmöityshoitoihin.
Toivomme, että olet 18-50 vuotias terve mies. Ennen luovutusta teemme Sinulle terveystarkastuksen ja otamme verinäytteitä virustesteihin, jotka kuuluvat aina asiaan lapsettomuushoitojen yhteydessä”
Välitä tämä vetoomus omalta osaltasi eteenpäin esim. tekstarina: ”Tamperelaisena isänä vetoan kaikkiin viriileihin suomalaisiin, nyt on aika luovuttaa siemennestettä sitä tarvitseville naisillemme - Toimi kuin Seppo Lehto”
- Kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto Tampere Isänmaan asialla r.y. sitoutumattomana omalta listaltaan


Ammattikiihottujat huomio: Tatu Vanhasen ja monen ns. sosiobiologin pohdintoja ”roduista” kovasti kritisoidaan


Samoin kuin me suomalaiset nykyään kuljmme nyky-Venäjän eli tsaari-Venäjän väreissä, toivottavasti ei kuitenkaan sen arvoilla, eikä armoilla, ollen suomalaisia, niin on syytä muistaa silti punaista Leijona Lippuamme Jääkärien marssin tahdittamana
Tennis on eräs kivoimmista tavoista tutustua ilman turhaa läheisyyttä Tatu Vanhasen ja monen ns. sosiobiologin pohdintoja ”roduista” kovasti kritisoidaan
Ottakaamme itseämme niskasta kiinni ja sallikaamme itsellemme myös väritv:n katselu ilman rotuviritteistä sensuuria
Kuka katsoo tennistä tai muuta urheilua, niin huomaa että tiettyjä lajeja hallitsevat tietyt rodut, kansallisuudet tai tietynlaiset ihmistyypit. Esim olympialaisissa USA:ta edusti valkoisen rodun sammakkokätinen pitkäkätinen mies menestyksekkäästi. Lyhyiden matkojen juoksijat olivat perimätyypiltään Mustan Afrikan geenistön omaajia.
Miestenniksessä on ollut toistaiseksi terävin kärki euripideja, mutta naistenniksessä lajia on hallinneet naisamatsooneina Williamsin sisarukset Serena ja Venus uhkeat nais-Xenat Mustan Afrikan geenit omaavat taistelijasisarukset.
Tenniksessä, yu:ssa, painissa, judossa jne ei rotuviritteisyys ratkaise kun kohdataan kasvokkain, mutta kuten juoksujen yhteydessä on huomattu niin tietty ennakkovire on olemassa jos on kenialaiset lähtöviivoilla. - Joten voitaneen todeta että urheilussakin on sallittuja ennakkoluuloja ;)
Kunnallispolitiikassa pätenevät tenniksen ohjeet: ”Sokea” oman pelin pelaaminen ei ole taktisesti järkevää. Andre Agassi totesi haastattelussa: ”Jaksan pelata tennistä ammatikseni vuodesta toiseen lajin kiehtovuuden ansiosta. On kiehtovaa ja haastavaa miettiä ennen ottelua ja ottelun aikana, kuinka pystyn ratkaisemaan ongelma eli miten minun tulee pelata, jotta voitan juuri tämän vastustajan?”
Samoin on syytä kysyä arvon kunnallisvaaliehdokkailta: Miten voitan tänään ennakkoluuloni kohdata vaikeita asioita? - Vaikenenko vai pohdinko ääneen pyrkien keskusteluyhteyden avaamiseen?
Olisiko yhä useamman aika kaivaa ”maila” esiin / alttius kommentointiin rohkeasti empimisen sijaan ja kohdata oma ”toiseutensa” / aristelunsa ennakkoluuloilla ratsastavassa yhteisössään ja sanomaan asiat ihan rehellisesti ilman rotuviritteistä arkailua.
- Toki kaikella on omat sanktionsa, erityisesti maassa missä perusoikeudet työhön, toimeentuloon, yhdenvertaisuuteen, syrjimättömyyteen, asuntoon, pankkitiliin, kansalaisluottamukseen, sotilasarvoon ( ;) ), asumiseen, oikeuteen, yrittämiseen, vapaaseen liikkumiseen, kunniaan, henkilökohtaiseen koskemattomuuteen jne ovat alkuperäkansalla heikommat kuin sopivasti rotu-, uskonto- tai puolueviritteisillä. - Neuvostoajat ja neuvostoaikojen oligarkit ovat edelleen riesanamme maamme ulkopoliittista ns. johtoa myöden mikä näkyi mm. vaikenemisena ja asian väistelynä 8.8.2008 Georgiaa kohdanneessa Moskova-operaatiossa.
Seppo Lehto tamperelainen sitoutumaton omalta listalta saluunan ovet heiluen ;) John Wayne tyyliin ilman Winchesteriä ja kiliseviä kannuksia
PS: Onkohan tämänpäiväinen uutinen ”Al-Qaida julkaisi uuden uhkailuvideon - Julkaistu 05.09.2008, klo 12.21- Terroristijärjestö on julkaissut videon, jossa uhataan länsimaita uusilla itsemurhaiskuilla. Video julkaistiin al-Qaidan usein käyttämällä internet-sivulla, kertoo islamistien nettiviestintää tarkkaileva SITE-järjestö” huomioitu maamme turvallisuudesta vastaavien päivityksissä?---------
tamperelainen.sitoutumaton(at)gmail.com palaute sähköpostina - Olkaa hyvä ja antakaa palautetta
---------

28. elokuuta 2008


Levittäkää sanomaa kunnallisvaaleihin liittyvä Seppo Lehto kunnallisvaaliblogini arvioitavananne http://seppolehto.blogit.uusisuomi.fi/ Tervetuloa

On vastakkainasettelun aika niin Tampereella kuin muuallakin Suomessa - Valitse joko neuvostovalheet tai vapaussoturien sanoma kuten Seppo Lehto


Moro rakkaat tamperelaiset ryssäläisyyden = leninismin = stalinismin = kommunismin kyllästämät aiheena kunnallisvaalit 2008 Tampereella

- Uskomme että olette valmiita vaihtoehdottumuuden sijaan valitsemaan oikean vaihtoehdon eli Seppo Lehdon Tampereen kaupunginvaltuustoon

Levittäkää sanomaa kunnallisvaaleihin liittyvä Seppo Lehto kunnallisvaaliblogini arvioitavananne


http://seppolehto.blogit.uusisuomi.fi/


on Uusi Suomi kunnallisvaaliblogina muiden lailla odottamassa kommenttejanne:

Ohessa tähänastiset Uusi Suomi kunnallisvaaliblogi kirjoitukseni koosteena:

Nato-jäsenyys ja aikapula - Ajankohtaisuutta ei huomata monesti ennenkuin on myöhäistä


29.8.2008 9.11 | seppolehto |

Nato-jäsenyys ja aikapula - Ajankohtaisuutta ei huomata monesti ennenkuin on myöhäistä

Toisaalta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan sopinee yhtä hyvin Natojäsenyyshakemuksemme perusteeksi vaikka tältä istumalta.
Voiko sanoa, että ohiammuttujen sukupolvien perinnöksi on muodostunut tunarointi? - Mielestäni voi.

Mikäli Suomi olisi valinnut vahvemman roolin 1991 Neuvostoliiton romahduksen aikaan olisimme nyt eräs merkittävimmistä Natojäsenistä ja strateginen merkityksemme olisi suurempi Petsamon, Salla-Kuusamon, Karjalan ja Suomenlahden saarten ollessa osa kansallisvarallisuuttamme ja merellisen ulottuvuutemme tarjotessa maakaasua ja öljyä EU:lle.

Kunnallisvaaleissakaan ei pidä vajota tynnyrinpohjalle uikuttamaan tai siltarummun päälle rintaansa takomaan vaan toimia kestäviä ratkaisuja etsien niin yhteiskuntamme koostumusta, kaavoitusta, perusturvaa, työllisyyttä ja maanpuolustustamme koskien

Isänmaallisen yhdistyksen nettisivut http://www.kavkaz.fi ja http://kavkaz.fi/ru opastakoon omalta osaltaan kokonaisnäkemyksen tarpeessamme.

Nykyinen Lippos-Putin-Shröder maakaasuputki voitaneen torpedoida poliittisella painostuksella luonnonsuojelutarpeeseemme vedoten mm. laajentamalla yhtä aikaa Nato-maa Viron kanssa merirajaamme, niin ettei siinä jää ko. todennäköiselle ympäristörikokselle tilaa toteutua. - Mikäli Ryssä (Ryssland / Russia) haluaa maakaasua ja öljyä toimittaa EU:lle niin toimittakoon vanhoja maanpäällisiä putkistojaan myöden.

Seppo Lehto Tampere

Sitoutunut Nato-jäsenyyteen ja aluepalautuksiimme. Kunnallisvaaleissa sitoutumaton omalta listaltani
---------

Keskisormi ojossa terveisiä lappeenrantalaisilta rouvilta Tampereen Uimahallin sulkijoille

27.8.2008 18.18 | seppolehto | Yleinen

Keskisormi ojossa terveisiä lappeenrantalaisilta rouvilta Tampereen Uimahallin sulkijoille, sillä nyt nämä 2 rouvaa jäivät ilman yösijaa Tampereen käynnillään

Tälle uusi suomi kunnallisvaaliblogi sivustolle lupaamistani valokuvista -

Huomio: Nyt viimeksi käyttämiltäni julkisilta koneilta ei onnistu ko. valokuvien pienennys, joten ko. kuvat nähtävissä blogger.com kautta mm. http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com sivustolta

Tampereella ei ole järjen käyttö yhteisten varojen suhteen ole kovin kummoista

Olisiko syytä kysyä: Paljonko tämä hupa maksaa Tampereen kaupungille eli sinulle ja minulle eli meille tamperelaisille, kun käyttökunnossa oleva Uimahallin maja pidetään tyhjillään?

- Niin ja muistattehan?: Sinä ja minä me maksamme tämänkin tyhjilläänpidon. Kyllä pultsarien ylläpitokin on halvempaa kuin ison kiinteistön tyhjilläänpito
.

Moniosaajia Hämeenkadulla ( valokuvia torstaina ) kivenheiton päässä toisistaan soittotaidottomia ns. ”soittajia” vinkuttamassa palkeenkieliharmonikoitaan. City-Sokoksen ovella oleva väitti olevansa Kosovosta, kun kysyin ”Are you from Romania?”Millainen on kaupunkikuvamme Tampereella tulevaisuudessa, kun nyt jo näyttää valitettavan basaarimaiselta tai peräti afrikkalaiselta slummilta tietyillä kuvakulmilla rajattuna.

Tampereen Vapaudenpatsaalta Seppo Lehto tamperelainen kunnallisvaaliehdokas sinun ja kansakuntamme parhaaksi - Muista tukea ja äänestää neuvosto- ja stasirajoitteisten sijaan Tampereen kaupunginvaltuustoon
-------------------------------------------------------------------------

Tampereen vapaudenpatsas kaipaa huolenpitoa ja jalustansa korjaamista kaupungin huolimattoman lumityön jäljiltä v:lta 2003
26.8.2008 15.37 | seppolehto | Yleinen

Tampereen vapaudenpatsas kaipaa huolenpitoa ja jalustansa korjaamista kaupungin huolimattoman lumityön jäljiltä v:lta 2003

Tampereen vapaudenpatsas


Tampereen Vapaudenpatsaan jalustaa tuhottiin lumenluonnin yhteydessä 2003 kevättalvella. Sitä ei ole tähän pv:ään mennessä korjattu. Olen asiasta maininnut vuosien varrella lukuisille eri tahoille, vaan ei tunnu asia edenneen.


Tänään 26.8.2008 jätin asiasta muistutuksen vaihteeksi Pirkanmaan kokoomuksen Jari Porraslammelle Tampereen Anttilan ja kokoomuksen piiritoimiston välisellä alueella jutellessamme ja lisäksi kävin muistuttamassa asiasta Tamperelainen-lehden päätoimittaja Jari Niemelälle. Saa nähdä eteneekö asia vieläkään.

Seppo Lehto Tampere

PS: Facebookissa on ryhmä missä voi osallistua mm. Kiitos Ilkka Kanervan potkuista ja vaaditaan myös Matti Vanhasen eroa

http://www.facebook.com/group.php?gid=13125125778
;) Joten ei muuta kuin mukaan. Kiitos.

---------------------------------
Ennen kansa tiesi mikä on tärkeää jopa laulun sanoin: ”Toki kallehin on vapaus”

25.8.2008 17.28 | seppolehto | Yleinen


Ennen kansa tiesi mikä on tärkeää jopa laulun sanoin: ”Toki kallehin on vapaus”

Toki kallehin on vapaus - Vapaussotamme 1918 arvot eläköön jatkossakin

Älkäämme me alistuko väärille profeetoille ( islamin lapsimorsiamet, stoning / kivitys, sharia-laki jne ) tai xenofiilien eli v. 1918 punaterrorin alullepanneiden punaista viivaa mainostaneiden neuvostosuomalaisten vääriin lupauksiin eli katteettomiin tulevaisuudenlupauksiin.

Näitä vastaavia entisten bolsevikkiagitaattorien tapaisia valheita tarjotaan nyt mm. maahanmuuttajien tarpeenamme eri medioissa, vaikka todellisuus ja tilastot kertovat muuta.

Maassamme on jo ennestään ihan riittävästi omia suita ruokittavina.

Uusien nälkäisten suiden lisätuonti ei luo lisäarvoa kansakunnallemme vaan pelkkää pahoinvointia,sekä suomalaisten perinteisten arvojen alasajoa mm yhdenvertaisuuden lain edessä, koulujemme mahdollisina muuttamisina pienoiskoraanikouluiksi, sekä vastaavien ilmiöiden rajuina rantautumisina mitä on nähty muissa eurooppalaisissa maissa islamistien ja afrikkalaisperäisen väestön mellakoidessa esim. Muhammed pilakuva mellakointien yhteydessä 2005-2008, jolloin on häikäilemättä laitettu ns. haisemaan koulut, liikket ja autot palamaan jne.
Muistakaa miten kävi näille naivisteille ja naivistien väitteisiin uskoneille mm. Ukrainalle 1924 jolloin puna-armeija Trotskin johdolla tuhosi Ukrainan ja ukrainalaiset alistettiin neuvostoterrorille, mikä jako oli todellisempi koko euroopan kannalta jo ennen rautaesiripun aikaa maailmansotien jälkeen

Seppo Lehto Tampere

Profeetta Muhammed ja islamkriittinen pilakuvataiteilija, sekä maahanmuutton rajoituksia myös kunnallisilla tasoilla ajava kunnallisvaaliehdokkaanne Tampereella
--------

Katsotaan miten sananvapaus- ja ilmaisunvapaus toimii Tampereella kunnallisvaaleissa

25.8.2008 17.00 | seppolehto | Yleinen

Katsotaan miten sananvapaus- ja ilmaisunvapaus toimii kunnallisvaaleissa Tampereella ja yleensä vai toimiiko hallitus ja erilaiset oikeinajattelijat Valko-Venäjän, Ryssälän (Ryssland) tapaan vaientaen mm. tämän blogin käyttäen sitä niin paljon mainostettua ”yleistä etua” tekosyynään kun Seppo Lehdon ja kaltaisilleen maahanmuuttokriittisille puheenvuoroille ei suoda tasapuolista keskustelumahdollisuustta, vaan tavoite on vaihtoehdottomuuteen pyrkimys aivan kuten ”ei devalvaatiota” 1992 ja EU-jäsenyys 1994. - Nato-asiassa ei uskallettu toimia kuten Viro ja muut kaltaisemme ns. entiset neuvostosatelliitit, vaan jäimme vaille Nato-jäsenyyden tuomaa turvaa ja vapautta toisin kuin muut kaltaisemme jopa ”Varsovan liittoon” kuuluneet Moskovan käskytyksille alisteiset valtiot.
Kansaan ei voitu luottaa myöskään Irlannin tapaan ( Ei Lissabonin sopimukselle), kun juhannuksen alla 2008 eduskunta hyväksyi läpihuutojuttuna Lissabonin sopimuksen eli siirsi merkittävästi itsemääräämisoikeuttamme mm. maahanmuutto- ja pakolaisasioissa Brysseliin.

Saksa ei sitä sellaisenaan hyväksynyt vaan laittoi tarkistettavaksi perustuslakituomioistuimeen. - Voidaanko sanoa ihan rehellisesti että valitettavan useasti suomalaisia viedään kuin pässiä teuraaksi narun päässä ja salaperäisen naurun kupliessa ympärillämme milloin Moskovassa ja/tai Brysselissä?

http://kavkaz.fi
ja http://kavkaz.fi/ru kertokoot kansakuntamme kokonaistilasta
Seppo Lehto vapaussoturien muistopaadella Messukylän hautausmaalla Seppo Lehto Tampere

Sitoutumaton kunnallisvaaliehdokas Tampereella
--------------

Moro Tampereelta kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto suomalaisena vaihtoehtona
25.8.2008 15.37 | seppolehto |

Moro Tampereelta kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto suomalaisena vaihtoehtona Tampere tunnetuksi ihmisoikeuksien puolustamisesta, eikä suomalaisperäisten vainoamisesta

Seppo Lehto vapaussoturien muistopaadella Messukylän hautausmaalla

Valitettavan usein unohdetaan että ns. ”positiivinen syrjintä” on nimenomaan syrjintää mikä kohdistuu nimenomaan törkeästi yhdenvertaisuuden ja tasapuolisuuden unohtamisena jos vastakkain on vierasperäinen ja alkuperäasukas esim. itsepuolustustilanteessa.

Valitettavan usein on saanut kuulla ja kokea myös omalla kohdalla että todisteista ja todistajista huolimatta syyllinen tai vastapuolesi jätetään syyttämättä vaikka asialle olisi todistajia kuten on itselleni käynyt vuosina 2004 - 2005 http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com ja saamani suoja vain lähestymiskieltotuomiona http://lahestymiskieltotuomio.blogspot.com/ (2 peräkkäisenä vuonna samaa tahoa vastaan ) kertokoon luotettavasti mistä on kyse.

- Oheista taustaa vasten lienee ymmärrettävää että vaadin maamme maahanmuuttopolitiikan rajua supistamista ja otettavan mallia eurooppalaisittain todellisimmista demokratioista esim. Sveitsistä, missä maahanmuuttoasioista järjestettiin kansanäänestys syyskuussa 2006 ja leikattiin rajusti tiettyjä ilmiöitä maahanmuutossa.


Kansakunnallisella tasolla pyrin ajamaan näitä kansakunnallisia asioita kielestä riippumatta tai mihinkään kieleen sitoutumatta. Tärkeintä on viestin siirtyminen http://kavkaz.fi ja http://kavkaz.fi/ru tapaan ja kokonaisuuksien hallinta. Kunnallisvaaleissakin meidän on syytä hahmottaa mistä vaurautta virtaisi kansakunnallemme:

Olen tämän yhdistyksen pj:nä pyrkinyt aukaisemaan kansakuntamme kokonaisnäkemystä sotienjälkeisessä silvotussa tynkä-Suomessa
Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen ”neuvostopartisaanien” luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa ”SIVUSILMIN” HS:ssa 1.3.2001 s.B7: ”Jelena Bonner ja Venäjän demokratia”: ”Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha”. Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193

Seppo Lehto tamperelainen kunnallisvaaliehdokas omalta listalta toisin kuin Leninismistalinismin valheisiin uskovat ja niitä kärmeskielinä
keskuuteemme levittävät tahot:
Sopii kysyä onko Leninmuseon rahoitus eettisesti ja moraalisesti oikealla tavalla hoidettu, kun sen tavoitteissa ei näy neuvostovalheiden ja raakuuksien paljastaminen kuten Viron neuvostoaikojen kansanmurhamuseossa

24. kesäkuuta 2008


Tamperelainen sitoutumaton kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto ehdolla Tampereen kunnallisvaaleissa toisin kuin Pekka Paavolan puppeliyhdistys väittää


Tämä on tamperelainen sitoutumaton kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehtoa tukeva kunnallisvaaliblogi, joka reagoi perättömiin väitteisiin koski ne sitten rantarakentamista, väitteitä grynderimafioiden juoksupojilta tai valheellisia väitteitä maahanmuuton autuudesta ja ns. "huippuosaajien" tarpeestammen

Tamperelainen sitoutumaton kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto pro edullinen asuminen - Sanokaamme reippaasti EI! grynderimafioisoille keskuudessamme mm. nykyiselle Tampereen valtuuston kokoonpanolle.

Vaatikaamme valtuutettujen vaalirahoitus julkiseksi kaikilta osin. Kuka maksaa bussien mainostarrat ehdokasmainontana sekä muut vastaavat taxeissa ymv:ssa levitettävtä tarrat, tv-mainokset, "maksuton radio-, tv- ja lehtihaastattelu" kuvien ja äänen kera sopivasti vaalien alla, jne.

Paljonko tulee rahaa tileille rakennuttajien postimerkin kokoisten ilmoitusten kautta puoluelehdissä ymv:ssa julkaisuissa?

Hinnoittelu saattaa olla todella lahjakasta esim. se mikä toisille voi olla 50 € voi olla rakennuttajan ilmoituksena 50 000 euroa, eikä näy missään (Piilopuoluetuki = Mafiarahaa = Veronmaksajien pussista suoraan ehdokkaiden yhdenvertaisuutta loukaten grynderimafian eduksi)
Käsittelemme tässä Seppo Lehdon ajatuksia julkisuudessa, sekä Seppo Lehtoon kohdistuvaa kritiikkiä julkisesti

Ohessa Seppo Lehdon Aamulehden keskustelupalstalle jättämä tiedotus:
---------------------------------------------------------------------------------

Tampereella on oikeitakin sitoutumattomia eikä vain rakentajamafian ehdokkaita

Kunnallisvaaliehdokkaana vastustan tunnelihanketta Kekkosentien kohdalle

Kyseessä ilmiselvä yhteisen viihtyvyytemme huononnus ja rakentajamafian hanke

http://www.blogger.com/profile/07522586988956518242


Seppo Lehto kunnallisvaaliehdokas
Tamperelainen sitoutumaton ehdokas

Ohessa näyte suhtautumisestaan pedofiiliprofeetta Muhammedin islamistifanaatikoiden raivoamiselle ja ympärileikkausrikoksiin:

------------------------------------

Tamperelainen sitoutumaton kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto on ehdolla Tampereen kunnallisvaaleissa http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com sitoutumattomana ehdokkaana toisin kuin Pekka Paavolan "tampereen sitoutumattomat r.y." eli säälittävä Tampereen tiivisrakentamiseen sitoutunut puppeliyhdistys väittää oheiseen tapaan:
--------------------

"Pyrimme koko ajan kehittämään sivujamme ja saamaan sinne uutta luettavaa.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TIEDOTE 23.6.2008 klo 11.45

TUTKINTAPYYNTÖ POLIISILLE SEPPO LEHDOSTA

Tampereen Sitoutumattomat ry on 18.6. tehnyt poliisille tutkintapyynnön internetsivujensa luvattomasta kopioimisesta ja tekstien asiattomasta muuttamisesta. Tampereen poliisi on aloittanut asian rikostutkinnan. Tampereen Sitoutumattomilla ole mitään yhteyttä yhdistyksen sivuja kopioineeseen ja manipuloineeseen Seppo Lehtoon, eikä Lehto ole sitoutumattomien ehdokkaana syksyn kunnallisvaaleissa.
Tamperelainen Seppo Lehto on julkaissut Tampereen Sitoutumattomien sivuilta kopioimiansa ja muuttamiansa tekstejä omalla blogspot.com-sivustollaan. Hän väittää mm. olevansa Tampereen Sitoutumattomien kunnallisvaaliehdokkaana. Lehto on myös nimennyt sivustonsa sitoutumattomien internetsivujen osoitetta mukaillen. Samoilla sivuilla Lehto on julkaissut useita muitakin asiattomuuksia sekä rasistista ja herjaavaa tekstiä.
Tampereen käräjäoikeus on tuominnut Seppo Lehdon toukokuun lopussa kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankilaan yhdestätoista törkeästä kunnianloukkauksesta. Hän on toteuttanut aikaisemmat kunnianloukkaukset vastaavasti omilla blogisivustoillaan. Lehdon tekemiä internetsivustoja on vaikea sulkea, sillä ovat amerikkalaisella palvelimella.
Lisätiedot: Valtuustoryhmän puheenjohtaja Hannu Soro, puh. 050 553 8686
Teksti: Tiedottaja Leena Kiuru, puh. 050 370 5758
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TUTKINTAPYYNTÖ POLIISILLE

Tampereen Sitoutumattomien nimissä esiintyneestä mieshenkilöstä, joka on kopioinut ja manipuloinut nettisivujamme omiin tarkoituksiinsa omille blogisivuilleen, on tehty tutkintapyyntö poliisille keskiviikkona 18.6.2008.
Kyseisellä henkilöllä ei ole mitään yhteyttä Tampereen Sitoutumattomiin eikä hän ole ehdokkaanamme syksyn kunnallisvaaleissa.
Tampereen poliisi tutkii asiaa.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤"
-------------
Jopa ns. eri lehtineekerit ja lehdenkustantajatahot olivat lähteneet mukaan neekeröinteihinsä ja perättömiin väitteisiinsä:
-------------------------
http://www.iltalehti.fi/tampere/200806237840653_te.shtml

Seppo Lehdon nettisivuista jälleen rikosilmoitus
23.6.2008 15:10
Internetissä tehdyistä kunnianloukkauksista tuomitun Seppo Lehdon tekemiset ovat jälleen johtamassa poliisitutkintaan.


Tampereen Sitoutumattomat ry on tehnyt poliisille tutkintapyynnön verkkosivujensa luvattomasta kopioimisesta ja tekstien asiattomasta muuttamisesta.
Lehto esiintyy sitoutumattomien kunnallisvaaliehdokkaana blogspot -sivustollaan, jonka hän on nimennyt heidän nettisivujensa osoitetta mukaillen. Tampereen Sitoutumattomien valtuustoryhmän puheenjohtaja Hannu Soro korostaa, ettei heillä ole mitään yhteyttä Lehtoon, eikä tämä ole sitoutumattomien ehdokkaana syksyn kunnallisvaaleissa, vaikka näin väittääkin.
Vankeutta herjauksesta
Seppo Lehto sai toukokuun lopussa kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion internetsivustoistaan, joilla hän herjasi sekä yksittäisiä henkilöitä että kansallisuuksia ja etnisiä ryhmiä. Hän on valittanut tuomiosta hovioikeuteen.
Rikosylikomisario Ilkka Laasanen Tampereen poliisista kertoo, että uusi rikosilmoitus saattaa mennä keskusrikospoliisin tutkittavaksi.
Lehto pitää verkkosivujaan amerikkalaisella palvelimella.
STT-IL-----------------
Erikoista ja yksipuolista uutisointia ilman vastinetta:/ ... ai niin tämä on sitä demokratiaa

http://www.radio957.fi/?area=uutiset&iidee=6500000000015840

Seppo Lehdon nettisivuista jälleen rikosilmoitus

Muun muassa kunnianloukkauksista tuomitun Seppo Lehdon tekemiset ovat jälleen johtamassa poliisitutkintaan. Tampereen Sitoutumattomat ry on tehnyt poliisille tutkintapyynnön internetsivujensa luvattomasta kopioimisesta ja tekstien asiattomasta muuttamisesta.

Lehto esiintyy sitoutumattomien kunnallisvaaliehdokkaana blogspot-sivustollaan, jonka hän on nimennyt sitoutumattomien nettisivujen osoitetta mukaillen.

Seppo Lehto sai toukokuun lopussa kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion internetsivustoistaan, joilla hän herjasi sekä yksittäisiä henkilöitä että kansallisuuksia ja etnisiä ryhmiä. Lehto on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen.

mh


(24.06.2008)


--------------------
http://lotta.yle.fi/rswebtre.nsf/sivut/uutisaihe?opendocument&pageid=Content1E077
Sitoutumattomilta tutkintapyyntö Seppo Lehdosta
23.06.2008

Tampereen sitoutumattomat ry on tehnyt Seppo Lehdosta tutkintapyynnön poliisille.
Tutkintopyyntö koskee yhdistyksen internetsivujen luvatonta kopioimista ja tekstien asiatonta muuttamista.

Lehto oli julkaissut muutettuja tekstejä omalla sivustollaan, joka sijaitsee amerikkalaisella palvelimella.

Rasististen ja herjaavien tekstien ohella hän mm. väitti olevansa sitoutumattomien ehdokkaana syksyn vaaleissa.

Tampereen poliisi on aloittanut asian rikostutkinnan.

Käräjäoikeus tuomitsi Lehdon viime kuussa vankilaan 11 törkeästä kunnianloukkauksesta.
© |YLE| Tampereen Radio 23.06.2008 päivitetty klo 12:07:00


----------------------
Aamulehti jatkaa disinfoa yksipuolisena suolenmutkansa tyhjennyksenä, ilmeisesti grynderirahat lämmittävät Aamulehteäkin ilmoitustuloina kunnallisvaalien aikaan. Tähän sopisi "Näe Napoli ja kuole" Italian mafian tapaan ;) :

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/92268.shtml

Seppo Lehdon nettisivuista jälleen rikosilmoitus

23.06.2008 - 15:40 (Luotu: 15:32)
Internetissä tehdyistä kunnianloukkauksista tuomitun Seppo Lehdon tekemiset ovat jälleen johtamassa poliisitutkintaan. Tampereen Sitoutumattomat ry on tehnyt poliisille tutkintapyynnön internetsivujensa luvattomasta kopioimisesta ja tekstien asiattomasta muuttamisesta.
Lehto esiintyy sitoutumattomien kunnallisvaaliehdokkaana blogspot-sivustollaan, jonka hän on nimennyt heidän nettisivujensa osoitetta mukaillen.
Seppo Lehto sai toukokuun lopussa kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion internetsivustoistaan, joilla hän herjasi sekä yksittäisiä henkilöitä että kansallisuuksia ja etnisiä ryhmiä. Hän on valittanut tuomiosta hovioikeuteen.
Rikosylikomisario Ilkka Laasanen Tampereen poliisista kertoo, että uusi rikosilmoitus saattaa mennä keskusrikospoliisin tutkittavaksi.
STT
Tampere
--------------
Palautetta Seppo Lehtoon kohdistuvasta iljettävästä ajojahdista voinee antaa suoraan koko iljettäville toisiaan plagioiville neekeripäärynöitä syöville lehtineekereille, ns. Tampereen sitoutumattomien rikosilmoituksesta vastuussa oleville kiusahengille, sekä suoraan ilkka.laasanen@poliisi.fi - Se on moro ja kortonki.

---
Blogiin voi lähettää uutisvinkkejä valtuustossa fariseuksen roolin ottaneita ns. tamperelaisia sitoutumattomina esiintyvistä jopa suorastaan vastenmielisistä rintarottingilla pylväspyhimyksinä esiintyvistä henkilöistä ( e-mail: .

Luotamme teihin rakkaat sitoutumattomat tamperelaiset. Älkäämme antako lauman kusipäitä pilata meidän muiden puolueisiin sitoutumattomien vakaumusta ja näkökulmia.

Ohessa youtube.com:ta Seppo Lehdon näkemyksiä suomalaisten tarpeesta saada mustaamakkaraa, sekä kannanottoja ympärileikkauksiin ymv:iin islamistien rikoksiin:--

---------