keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Tamperelaisia kuntavaaliehdokkaita kelpaa tälle sitoutumattomien tamperelaisten kuntavaalilistalle on sitten munat tai vittu, kommari, rattijuoppo, murhamies, vaimonhakkaaja, pirtutrokari, Bandidosjengiläinen, rikollinen poliisi, juoppo syyttäjä, pygmi tai entinen rkp-läinen, näinhän se muillakin ns rekisteröity puolue-tahoillakin toimii

Roskat roskiin ja isänmaan asialla valtuustoon Tampereella 2021: Laittakaa jakoon: https://tampereen-kuntavaalien-yhteislista.blogspot.com/ 

Tuli tänään 15.7.2020 eka kerran uitua Kalevan uimahallin ulkoaltailla. Aurinko paistoi täydeltä terältä yli 20+ asteen helle, oli pakko mennä sisähalliin uimaan että pystyi uimaan jotenkin suoraan.

Tamperelaisia kuntavaaliehdokkaita kelpaa tälle sitoutumattomien tamperelaisten kuntavaalilistalle on sitten munat tai vittu, kommari, rattijuoppo, murhamies, vaimonhakkaaja, pirtutrokari, Bandidosjengiläinen, rikollinen poliisi, juoppo syyttäjä, pygmi tai entinen rkp-läinen, näinhän se muillakin ns rekisteröity puolue-tahoillakin toimii ;)

Maahanmuuttokriittisellä ei ole muualle yhtä vapaata pääsyä kuin Seppo Lehdon vetämälle yhteislistalle vihrein suojeluskunta-arvoin. Tervetuloa mukaan asettumaan ehdolle ilman rukouspiiriä ja allah akkubar-taikamatoilla kyykistelyitä. Tiedämme kaikki miten homot saavat siivet katoilta lentäen islamistien hallinnoimilla alueilla, naiset kivitetään, laitetaan vankilaan raiskauksen uhreina "aviorikoksesta" etc.
 Jakakaa Jaa-toiminnolla somessa eri somealustoilla. Haalitaan kunnon kuntavaaliehdokasrypäs huorintekijöistä murhamiehiin ;) 

Nauretaan yhdessä politiikan kusettajille ammattitoimittajina ja liituraitakusettajina
https://tampere-kuntavaalien-yhteislista-2021.blogspot.com/

Tampereen tunnetuin kuntavaaliehdokas kansankiihottaja Tampere Lehto Seppo takaa että kuntavaaleista tehdään todella vaikuttavat valkoinen elämä on tärkeä tapahtuma:




Rikkana rokassa kuvastoa: 15.7.2020 kuntavaaleissa 2021 Tampereella kuntavaaliehdokkaanne pic1-7 (kuvat tässä päivityksessä)
Tampereen tunnetuin kuntavaaliehdokas valkoinen vaihtoehto sitoutumattomana omalta valitsijayhdistyslistaltaan kuntavaaleissa 2021: https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

 Kuten näette ei neekeriveren tilkkaa tässä miehessä ;)
 Voidaan laulaan tänäänkin ;) "On aika auringon" ;) 

Muistakaamme miten ei pidä hyväksyä uusia kansalaisia:



Eduskuntaan valtuustoihin Orbanin mallia miten hoidetaan elintasopakolaiset: 



--------------------
https://tamperelainen-sitoutumaton-1.blogspot.com/
----------------------

Ei kommentteja: