keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Tamperelainen sitoutumaton eduskuntaan 2019 eduskuntavaaleissa tuellanne: Seppo Lehto sitoutunut Valkoisen 1918 Suomen arvoihin kuten pitääkin. Ole sinäkin?Tamperelainen sitoutumaton eduskuntaan 2019 eduskuntavaaleissa tuellanne: Seppo Lehto sitoutunut Valkoisen 1918 Suomen arvoihin kuten pitääkin. Ole sinäkin? Älkäämme hyväksy erilaisten pedofiilikulttien "uskonto"-statuksia erioikeuksineen. 

Kun on kerran sallittu ottaa esiin katolisen ja luterilaisen kirkon pedofilia voimme myös puhua samaan aikaan ilman uskonrauha pykäläsyytteitä myös islamin pedofiilirasitteista Aisha ja Muhammed tapaan.
Tamperelainen sitoutumaton Seppo Lehto valkoisen Suomen 1918 vapaussotien perinteiden mukaan: 


Tue Seppo Lehtoa eduskuntaan 2019 eduskuntavaaliehdokkaana pyrkimyksissään ja varmista tulevaisuutesi suomalaisten Suomessa ilman "huippuosaajia" Mustan Afrikan kannibaaliseuduilta: Suomi suomalaisille ja Seppo Lehto eduskuntaan Tampereelta. Jaa-toiminnolla somessa eri somealustoilla. 


Kiitos, lyökäämme Seppo Lehto smashina eduskuntaan!


-----------------
Tamperelainen valkoinen vaihtoehto, puolueisiin sitoutumaton vahva suursuomalainen vaihtoehto eduskuntaan eduskuntavaaleissa 2019 Tampereelta
https://tamperelainen-sitoutumaton-1.blogspot.com/
---------------

Ei kommentteja: